Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

IT Outsourcing: Certified Outsourcing Specialist

15 februari 2021
Location

Zonder een adequate regiefunctie is een efficiënte en effectieve outsourcing van IT-diensten niet mogelijk. Als manager of medewerker, betrokken bij het uitbesteden van IT-diensten, dient u absoluut bekend te zijn met de belangrijkste principes en concepten van IT-outsourcing en regie, ofwel Sourcing Governance. Deze driedaagse IT Outsourcing training kwalificeert u voor de titel Certified Outsourcing Specialist – Foundation Principles (COS-FP) van IAOP. 

Waarom deze IT Outsourcing training?

Outsourcing, ofwel uitbesteding, is het laten uitvoeren van (een deel van) uw bedrijfsactiviteiten door een extern bedrijf of leverancier. Outsourcing komt voor bij bedrijven van elke omvang en wordt vaak ingezet wanneer een bedrijf wil groeien zonder al te grote risico’s te lopen of grote investeringen te doen. Het succes van outsourcing wordt bepaald door het op de juiste manier overdragen en borgen van de bestaande activiteiten naar de outsource partij. Een goede voorbereiding, transitie, duidelijke afspraken over kosten en kwaliteit en het behouden van controle door het inrichten van een regieorganisatie zijn hierbij essentieel. Wanneer een organisatie haar processen succesvol heeft geoutsourcet, zijn kostenbesparingen, efficiëntie en meer slagkracht het resultaat. In de 3-daagse training IT Outsourcing Specialist staan best practices centraal. De training resulteert in een snelle en optimale opbouw van kennis. Veel onderwerpen worden geïllustreerd met realistische praktijkcases. Daarnaast komen alle trends en ontwikkelingen op het gebied van (out)sourcing aan bod. Tijdens de training wordt een interactieve benadering gebruikt, waarin leren, discussie en oefeningen worden gecombineerd.

Wat leert u in deze IT Outsourcing training?

Na afloop van deze 3-daagse training heeft u inzicht in:

De belangrijkste concepten van outsourcing en regie
De veranderende rol van diverse teams en afdelingen
De uitdagingen die komen kijken bij de implementatie en aansturing van de regiefunctie
De gehanteerde terminologie en definities t.a.v. outsourcing en regie
De voorwaarden voor het inrichten van een regieorganisatie
De gevolgen voor de medewerkers die betrokken zijn bij het outsourcingsproces
Contractonderhandelingen en voorwaarden voor IT-dienstverlening
Voor wie is de Certified Outsourcing Specialist titel bedoeld?
Deze 3-daagse training verschaft zowel opdrachtgevers als leveranciers alle informatie die ze nodig hebben om het IT-outsourcingsproces succesvol te laten verlopen.

Het examen wordt op de derde dag afgenomen door onze, door APMG-International geaccrediteerde, trainer. APMG – International is een Certification en Training Strategic Alliance Partner van IAOP.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres