Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Online Executive Masterclass Contractmanagement

27 januari 2021
Location

Verandering is niet nieuw. Het is van alle tijden. Adequaat en tijdig reageren op deze snel veranderende omgeving is een vereiste voor de bedrijfsvoering en continuïteit van uw organisatie. De afgelopen jaren zetten zowel leveranciers als opdrachtgevers daarbij steeds meer partijen in en ontstaan nieuwe samenwerkingsvormen. Het aantal contracten is toegenomen en/of zijn een complexe keten van contracten, een ecosysteem van afhankelijkheden en contracten. Waarde creëren doe je samen. Het open blijven staan voor invloeden van buitenaf is essentieel voor het functioneren van dit ecosysteem. Dit vraagt om flexibiliteit en een krachtige regie op het totale complex aan contracten. Deze masterclass is onderdeel van het initiatief #NiemandKanHetAlleen, waarbij lokale horecaondernemers worden gesteund met de volledige opbrengst van deze masterclass.

Deelnemers aan #NiemandKanHetAlleen krijgen toegang tot een unieke, speciaal voor dit initiatief ontwikkelde online course: de Executive Masterclass Contractmanagement.

Deskundigen Linda Tonkes en Arjen van Berkum nemen je in twee blokken van drie uur mee langs de invloedrijke facetten in het domein van contractmanagement.

Gesigneerd boek CATS CM® versie 4

Voor aanvang van de online course ontvangen de deelnemers het boek ‘CATS CM® versie 4, van werken aan contracten naar contracten die werken’, speciaal voor deze gelegenheid uiteraard gesigneerd door auteur Linda Tonkes.

‘Ouderwets’ spectaculair dineren

De kers op de taart, het lekkerste, bewaren we voor het laatst. Zodra ieders veiligheid weer geborgd kan worden en de regels het toelaten. Uit dankbaarheid organiseren Raymond en Maurice van Chefsbar Centre een avond met de smaaksensaties waarover wij zo hoog van de toren blazen. Een dineravond met een goud randje, precies zoals horecabeleving hoort te zijn. Speciaal voor de supporters van ons initiatief #NiemandKanHetAlleen.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres