Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Training: Basisaspecten Inkoop

27 januari 2021
Location
nntb

Dé tweedaagse training van Nevi om je basiskennis en de basisvaardigheden die je nodig hebt bij het inkoopproces te vergroten. Na deze training heb je:

• Nieuwe inzichten, technieken en instrumenten voor je inkoopproces
• Concrete tips en adviezen van inkoopexperts
• Een uitgebreid naslagwerk

Het inkoopproces

Wist je dat je met een goed inkoopbeleid geld kunt verdienen? Door je inkoopproces te verbeteren, verlaag je onder meer je inkoopkosten. Een goed gestructureerd inkoopproces is hierbij essentieel. Het inkoopproces is daarom opgedeeld in zes stappen. Hier lees je meer over de stappen van het inkoopproces.

Waarom een training Basisaspecten van inkoop?

Met deze zeer praktische tweedaagse training maak jij direct verschil in jouw inkooppraktijk. Via interactieve lessen, praktijkvoorbeelden, opdrachten en cases leer je wat je moet weten om je eigen inkoopproces deskundig vorm te geven en uit te voeren.
Voor wie is de training Basisaspecten van inkoop geschikt?
Deze training is voor toekomstige inkopers of inkopers die werkzaam zijn op operationeel niveau. Een afgeronde Nevi-opleiding Medewerker Inkoop en Logistiek is een voordeel, maar is zeker niet verplicht voor het volgen van deze training.

*Fysieke training indien mogelijk, anders wordt deze training online aangeboden. Trainingsdagen: 27 januari en 10 februari.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres