Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webinar: Contracten anno 2021

4 februari 2021
Location

Het contractueel regelen van een transactie of relatie eist vaak nog te veel tijd. Allerhande sub-processen leiden tot vertraging. Als er meerdere betrokkenen zijn, vergroot dat de kans op fouten bij de uitvoering. Hoe kun je contractprocessen versnellen? 

Het bijhouden van een contractenoverzicht is vaak gedoe, met alle gevolgen van dien: afspraken verdwijnen van de radar of worden te laat opgevolgd. Sub-processen rond contractcreatie en contractbeheer kunnen in hoge mate worden geautomatiseerd. Meer dan je denkt. Simpele goedkeurings-workflows voorkomen misstanden. Een flexibele, geïntegreerde contractbeheer-applicatie zorgt ervoor dat contractuele voordelen ook daadwerkelijk worden gerealiseerd. Op tijd.

Het webinar wordt gegeven door Willem Wiggers, oprichter (2006) van Weagree, oud-advocaat, voormalig interim-bedrijfsjurist en auteur van boeken over contracten schrijven en over internationaal contracteren. Weagree is partner van de V.N. en van Nevi en wereldwijd een van de meest innovatieve ondernemingen qua ‘legal tech’. 

Tijdens het webinar zal Willem demonstreren hoe contractprocessen worden versneld, vertelt hij over uitdagingen die Weagree’s klanten overwonnen en hoe je een contractcyclus optimaliseert. Immers, contractmanagement gaat veel verder dan het registeren van een einddatum. Ook de mogelijkheden van AI komen aan bod.

Tijdens dit event komen de volgende onderwerpen aan bod:
•    Geautomatiseerde contractcreatie
•    Contractmanagement
•    Goedkeurings-workflows
•    Artificial intelligence: contracten analyseren
 

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres