Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webinar: Hoe word ik ketenregisseur?

27 januari 2021
Location

Ketensamenwerking wint sterk aan populariteit, omdat vele organisaties de voordelen van slim samenwerken met hun ketenpartners ontdekken. De functie van ketenregisseur komt daardoor ook vaker voor, terwijl we daar nauwelijks voor zijn opgeleid.

Vanuit ons werk of expertise hebben we vaak een interne focus ontwikkeld, gericht op de eigen functie, discipline of eigen organisatie. Ketensamenwerking vraagt daarnaast ook om (keten)denken vanuit een externe focus en dan voornamelijk het denken vanuit het belang van de klant.

Het vak van ketenregisseur vraagt om specifieke leiderschapsvaardigheden, die gelukkig te leren zijn. In het webinar: ‘Hoe word ik ketenregisseur?’ gaan we dieper in op deze ketenvaardigheden en hoe je dat als (aspirant) ketenregisseur kunt ontwikkelen. Ontdek hoe je op een duurzame manier – net zoals de dirigent van een orkest – een harmonisch samenspel creëert, zodat de (keten)spelers samen een groter doel bereiken.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in voor dit webinar. Deelname is gratis.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres