Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webinar: Scoren Loont!

4 februari 2021
Location

Start 2021 met Nevi Kring Zuidwest-Nederland op De Haagse Hogeschool met het Haags symposium voor inkoop en verkoop. Op donderdag 4 februari organiseert Kring Zuidwest-Nederland voor de negende keer dit gratis symposium in samenwerking met studenten van de minor Inkoop en Aanbesteden.

Over de webinar: Scoren Loont!

“Je moet schieten, anders kan je niet scoren!”. Die Cruyffiaanse uitspraak kennen we allemaal. Wanneer schiet je nou doelgericht? In ons symposium belichten we de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties om te kijken hoe we verduurzaming kunnen betrekken bij het inkoopproces. Hoe ga jij schieten?

Samen met onze studenten organiseren we jaarlijks dit inspirerende symposium. Nu voor het eerst online. Onze missie is onveranderd; we willen studenten in contact brengen met inkopers (Nevi) en verkopers (MKB) zodat er een mooie relatie ontstaat.

Wat komt er aan bod?

  • Inzicht in de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s)
  • Duurzaamheid en ondernemen door Mary-Jo de Leeuw, cybersecurity-expert
  • Netwerken

Ons thema dit jaar zijn de SDG’s en de vraag hoe we de handelingsverlegenheid ten aanzien van verduurzaming van zowel inkopers als verkopers kunnen verkleinen. Zodat zij betere handvatten krijgen hoe zij hierin kunnen handelen. Een mooie uitdaging. Onze studenten zullen ook in break-out rooms, halverwege het symposium, workshops verzorgen waarbij zij dus actief met 1 van de 17 SDG’s aan de slag gaan. Dit zijn workshops waarin de deelnemers concreet iets doen. De opdracht aan de studenten is dat het een echte online workshop is en geen zend-shop.

We zijn super blij dat Mary-Jo de Leeuw, cybersecurity-expert, tijdens ons symposium haar visie op duurzaamheid en ondernemen met ons wil delen. Mary-Jo is een verfrissend gezicht in de TechWereld en leidend in het WomenTech Network. Naast de speech van Mary-Jo verzorgen we mét en door studenten een boeiend programma, waarin we graag met je van gedachten uitwisselen over de SDG’s. Én hoe we ervoor zorgen dat we scoren!

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres