Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webinar: Waardegericht Inkopen

11 februari 2021
Location

Na zijn succesvolle boek ‘Inkoop een nieuw paradigma’ heeft Gerco Rietveld de waardegerichte inkoop uitgewerkt in een nieuw boek: “Waardegerichte Inkoop – Inkoop op strategisch niveau”. Maak kennis met de inzichten, bouwstenen en knowhow om inkoop te transformeren van een ondersteunende rol naar een volwaardige functie waarmee iedere organisatie (meer) klantwaarde en maatschappelijke waarde kan realiseren.

Waardegericht inkopen

Waardegerichte inkoop plaatst inkopers in het hart van het primaire proces van het bedrijf of organisatie en kan een enorme boost geven aan het inkoopvak. Het verandert de omgang met leveranciers totaal en vraagt ook om andere competenties van inkoop. Rietveld: “Het gaat om systematische waardetoevoeging vanuit inkoop. Want alleen dan kan inkoop transformeren van een ondersteunende functie naar een volwaardige businessfunctie.”

Gerco Rietveld, strategisch en auteur van o.a. Inkoop: een nieuw paradigma en Waardegerichte Inkoop – inkoop op strategisch niveau deelt graag zijn inzichten tijdens dit webinar.

Tijdens de sessie komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De vraag of/hoe strategisch inkoop is
  • Praktijkvoorbeelden van schadelijke en waardevolle inkooptrajecten
  • Hoe we uit onze comfort zone (moeten) komen
  • De noodzakelijke transformaties om inkoop te laten doorbreken naar het strategisch niveau
Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres