Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Week van de Circulaire Economie

1 februari 2021
Location

De Week van de Circulaire Economie wordt jaarlijks georganiseerd door het Versnellingshuis Circulaire Economie! en vindt plaats van maandag 1 februari tot en met zaterdag 6 februari 2021. Die week staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie. Professionals organiseren een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.

Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Samen maken deelnemers hun verhaal rond. Er zijn zowel online evenementen als fysieke bijeenkomsten. Dit is ook afhankelijk van de situatie rondom corona.

Circular Awards

Tijdens de Week van de Circulaire Economie reiken we ook de Circular Awards uit aan iconische circulaire projecten: innovatieve projecten en producten van ondernemingen, overheden én burgerinitiatieven die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland. U kunt zich inschrijven voor de Circular Awards.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres