Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Grippr

Grippr levert interim e-inkoopprofessionals, geeft passend advies voor de volgende inkoopstap, en levert de P2P-inkoopsoftware om deze stap te borgen in organisaties.

EasySystems

Easy Systems ontwikkelt ERP-onafhankelijke software voor het optimaliseren van uw purchase to pay proces. Met hun state of the art software bieden zij gebruiksvriendelijke oplossingen voor contract- en inkoopmanagement, expense management, factuurverwerking en e-facturatie.

Quality Control

Met maatwerk kwaliteitscontroles identificeert Quality Control (QC) defecten en problemen die invloed hebben op uw bestelling. Zo voorkomt u vertragingen en afbreukrisico.

Supply Value

Supply Value is specialist op het gebied van procurement, supply chain, digital, performance en project & change management. Wij leveren advies, implementatiekracht en training en vertalen uw strategie naar concreet resultaat.

Rijksoverheid

De Rijksoverheid biedt als een van de grootste werkgevers van ons land een enorme diversiteit aan werk. Zo doen we inkopen voor 17 miljoen Nederlanders. Rijksinkopers zijn zich altijd bewust van deze impact en gaan voor de ‘best of breed’.

ContractNow

De meest intuïtieve en winstverhogende contractmanagement software. Uitgegeven door Grippr.

Corlido Group

De specialist in tail spend managementoplossingen. Met ons unieke Single Creditor Model vervangt u alle c-leveranciers door één totaalleverancier. Onze inkooptool COPS digitaliseert al uw niet-gecontracteerde aankopen. Optimaliseer uw indirect inkoop, reduceer uw leveranciersbestand en bespaar kosten.

Nevi

Hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management.

WTP Buynamics

WTP Buynamics levert software gemaakt door inkopers. WTP should costing software waarmee je in enkele minuten inzicht hebt in alle cost drivers. VRS geeft op basis van eigen data direct inzicht in de prestaties van jouw leveranciers.

Next Level Sourcing

Collectief van zelfstandige inkoopprofessionals. Werken op zzp-basis, met support in ondernemen van het Next Level-collectief.

HIP

Holland Inkoop Professionals is een onderscheidend inkoopadviesbureau dat zich richt op het oplossen van personele en inhoudelijke vraagstukken bij opdrachtgevers in private en de publieke inkooporganisaties.

Significant Synergy

Significant Synergy richt zich op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering voor organisaties op het snijvlak van markt en overheid. Specifiek op het onderwijs, de zorg, de decentrale overheid en het Rijk en de zelfstandige bestuursorganen.

CTM Solution

Distributeur van de CTM (Complete Tender Management) software. CTM is in Europa een van de leidende platformen voor eTender- en Contractmanagement services. 

e-book

Gratis E-book 'Must Reads'

Schrijf je nu in voor de Inkoperscafé nieuwsbrief en ontvang het laatste inkoopnieuws in je mailbox.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres